неділя, 19 грудня 2021 р.

ІГРИ З М'ЯЧЕМ ЧЕРЕЗ СІТКУ

         У гімназії 15, 16, та 17 грудня пройшли чергові фізкультурно-спортивні заходи, де змагалися діти других, третіх та четвертих гімназійних класів. Другі та треті класи демонстрували свої навики з малюкболу, а четверті змагалися з мініволейболу. У всіх зустрічах ігри складалися із трьох партій, які тривали до 15 очок. У першій партії змагалися дівчата в другій – хлопці , а третя партія була змішаною і складалася з рівної кількості , як хлопців так і дівчат. З малюкболу кількість гравців на майданчику однієї команди по вісім учасників у кожній партії, з мініволейболу в перших двох партіях по шість у часників,  у третій – вісім. Усі команди підготовлено та налаштовано підійшли до своїх змагань, демонструючи всі свої найкращі якості та викладаючись на всі 100%. У змаганнях других класів з малюкболу перемогу святкувала команда 2-Б над 2-А класом з рахунком 2-1. У змаганнях третіх класів з малюкболу перемогу святкувала команда 3-А над 3-Б класом з рахунком 2-1. У змаганнях четвертих класів з мініволейболу перемогу святкувала команда 4-Б над 4-А класом з рахунком 2-1. 
Вітання всім переможцям та призерам!
            Гімназисти такі показово-змагальні, навчально-виховні позаурочні заходи люблять і активно в них беруть участь.  Ці змагання необхідні для демонстрації та росту, як індивідуальної так і командної майстерності моїх вихованців. А також практично, більш глибше вивчати правила змагань з видів спорту.
 Подяка всім учасникам змагань за творення спортивного життя гімназії.              Юні гімназійні спортсмени та спортсменки ви найкращі!















"Не обов'язково бути краще за всіх, 
достатньо бути краще, ніж учора". 
                                                                                 Джо Фрейзер.


Немає коментарів:

Дописати коментар