неділя, 5 грудня 2021 р.

“Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація”

      У жовтні, листопаді 2021р. проходив обласний відеоконкурс «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація». Організаторами цього відеоконкурсу були управління молоді і спорту Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».   Головна мета конкурсу це - залучення всіх категорій населення до звички ведення здорового способу життя та зміцнення здоров’я. Усі відеоролики учасників/учасниць мали відоброжати їхню рухову активність. У відеоконкурсі взяли участь 238 відеороликів до зйомки яких долучилися більше 1800 учасників/учасниць, у тому числі чимало приставників та приставниць гімназії взяло у ньому участь. Діти демонстрували свою фізкультурну та рухову активність, яка їм до вподоби та, яка їх вдосконалює, зміцнює їхнє здоров’я.  

ПОДЯКА УЧАСНИКАМ

Кафлюку Руслану, Бульдяк Евеліні,  Стойку Владиславу, Стасюк Марії, Стасюк Яні, Безушко Надії, Николайчук Соломії, Бойчуку Валентину, Бабецькому Тарасу, Цуперу Назару, Северин Софії, Толуб’як Дарині, Горбачевській Анні.

За умовами проведення відеоконкурсу  журі визначило переможця та призерів тобто І, ІІ та ІІІ місця.

ВІТАННЯ!
ІІ місце виборола своєю відмінною якістю виконаних вправ 
Бульдяк Евеліна, учениця 2(6)-Б класу, Заліщицької державної гімназії. 

         Призерку обласного відеоконкурсу “Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація” було нагороджено  відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.





"Щоб насолоджуватися сяйвом міцного здоров’я, потрібно займатися спортом".
                 Джин Танні

Немає коментарів:

Дописати коментар