неділя, 5 грудня 2021 р.

Перетягування канату - командний вид спорту

            03.12.2021 р. у приміщенні спортивного залу Заліщицької державної гімназії відбулися змагання з  ПЕРЕТЯГУВАННЯ КАНАТУ. Змагання з цього неолімпійського виду спорту вимагають від учасників неабиякої фізичної підготовки для деманстрації якісної, видовищної та переможної командної гри. На них змагалися команди хлопців з 2-А, 2-Б, 3-А, 3-Б, 4-А та 4-Б класів.  Цей фізкультурно-спортивний позакласний захід проводився до Дня збройних сил України, який святкується 6 грудня.  Крім учасників, а їх у командах було (5 основа та 5 заміна) на заході були присутні вболівальники, які жваво та палко підтримували свої команди. Не дивлячись на конкуренцію та змагальний процес, панувала доволі дружна атмосвера серед вболівальників та учасників цього заходу. Змагаючись діти демонстрували командну роботу, свою силу, витримку, стійкість та характер переможців у кожній зустрічі.
            За підсумками змагань були визначені переможці та призери у стикових зустрічах для паралелі класів, а також у змаганнях за коловою системою визначено підсумкові загальнокомандні місця. У протистояні між другими класами сильнішими виявилися представники 2-А класу, між третіми – 3-А класу, між четвертими – 4-А класу. ВІТАННЯ ПЕРЕМОЖЦЯМ! 

                  У загальнокомандному заліку команди-класи 
посіли такі місця:

V  місце 2-Б клас
IV місце 2-А клас
ІІІ місце розділили 3-А та 3-Б класи
ІІ місце 4-Б клас
І місце 4-А клас

ВІТАННЯ ПЕРЕМОЖЦЯМ ТА ПРИЗЕРАМ,  А ТАКОЖ ПОДЯКА ВСІМ УЧАСНИКАМ ГРАНДІОЗНОГО СПОРТИВНОГО СВЯТА!

Усі  команди, учасники та призери нагороджені грамотами, а цілковиті переможці: команда 4-А класу - грамотами та перехідним кубком.





"Фізична підготовленість - це не лише один з найважливіших ключів до здорового тіла, це основа динамічної та творчої інтелектуальної діяльності".
                                                                                  Джон Ф. Кеннеді

Немає коментарів:

Дописати коментар