пʼятниця, 15 березня 2024 р.

"Фаворит" - чемпіон з баскетболу

        12 березня, відбулися заключні змагання другого етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Юні спортсмени нашої Заліщицької громади мірялися своєю майстерністю у баскетболі. Змагання «Пліч-о-пліч» проходять під гаслом: "Разом переможемо". Тому кожна команда, якщо наповнена духом гри, азартом, впевненістю у своїх силах, а також індивідуальною та командною майстерністю, тоді обов'язково буде переможцем. 
       Наша Заліщицька державна гімназія на цих баскетбольних батлах була представлена командою «Фаворит», яка неодин рік є беззаперечним, непереможним лідером з цього дивовижного, неперевершеного, видовищного виду спорту з БАСКЕТБОЛУ. А все тому, що у наших стінах з 2016 року діє гурток і систематично проводяться тренувальні заняття. Змагаючись, фаворитівці демонстрували класну, командно-злагоджену гру із захоплюючими моментами індивідуальної, неперевершеної майстерності, яка потребує неабиякої самовіддачі на тренуваннях. Наші юнаки впевнено перемагали своїх суперників: СШ І-ІІІ ст. ім. О. Маковея та ЗОШ І-ІІ ст. с. Угриньківці на шляху до своєї чергової заслуженої перемоги. ВІТАННЯ ПЕРЕМОЖЦЯМ! 
       Коли ми здобули перемогу на цій баскетбольній першості, тоді Заліщицька державна гімназія стала в четверте переможцем на змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», виборюючи переможні кубки з черлідингу, футзалу, волейболу (дівчата) та баскетболу (юнаки). «ФАВОРИТ» ЧЕМПІОН! 
      Хочеться подякувати нашим переможцям за неперевершені виступи та масу позитивних емоцій. Подяка директору нашої гімназії Войчишин Олександрі Дмитрівні за підтримку та сприяння у організації й підготовці команд чемпіонів «ФАВОРИТ». Велика подяка ЗСУ за можливість готуватися та змагатися у таких масштабних змаганнях, як «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО
.

                         ВІТАЄМО

гімназійну баскетбольну  команду юнаків "Фаворит"
із зайнятим І місцем
у всеукраїнських змаганнях "Пліч-о-пліч"
Склад команди:
Тітов Владислав (капітан), Джумага Максим, Верхола Денис, 
Флентей Святослав, Угрин Захар, Турковський Арсен, 
Мамалига Нейтан, Лимар Максим, Яковець Арсен, 
Мельник Олександр, Богуцький Назар, Долинчук Роман.









"Переможцями не народжуються, 
переможцями стають."

Немає коментарів:

Дописати коментар