четвер, 28 березня 2024 р.

"ЧАРІВНИЙ ЛЬВІВ"

       26 та 27 березня відбулася екскурсія 6-Б класу до чудового, не усім відомого, чарівного Львова. Ця незабутня історія життя, крізь яку проходять усі покоління, беручи для себе щось нове. Мандруючи стародавнім та сучасним містом, тоді ніби на машині часу переносишся із сивої давнини у сьогодення, і це прекрасно. Подорожі не тільки збагачують наші життя новими знаннями та досвідом, але й розширюють нашу інтелектуальну та духовну площину.








"Не зупиняйтеся відкривати нові двері 
та досліджувати нові горизонти. 
Життя - це подорож, а не місце призначення."

                     -Рой Т. Беннет

пʼятниця, 15 березня 2024 р.

"Фаворит" - чемпіон з баскетболу

        12 березня, відбулися заключні змагання другого етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Юні спортсмени нашої Заліщицької громади мірялися своєю майстерністю у баскетболі. Змагання «Пліч-о-пліч» проходять під гаслом: "Разом переможемо". Тому кожна команда, якщо наповнена духом гри, азартом, впевненістю у своїх силах, а також індивідуальною та командною майстерністю, тоді обов'язково буде переможцем. 
       Наша Заліщицька державна гімназія на цих баскетбольних батлах була представлена командою «Фаворит», яка неодин рік є беззаперечним, непереможним лідером з цього дивовижного, неперевершеного, видовищного виду спорту з БАСКЕТБОЛУ. А все тому, що у наших стінах з 2016 року діє гурток і систематично проводяться тренувальні заняття. Змагаючись, фаворитівці демонстрували класну, командно-злагоджену гру із захоплюючими моментами індивідуальної, неперевершеної майстерності, яка потребує неабиякої самовіддачі на тренуваннях. Наші юнаки впевнено перемагали своїх суперників: СШ І-ІІІ ст. ім. О. Маковея та ЗОШ І-ІІ ст. с. Угриньківці на шляху до своєї чергової заслуженої перемоги. ВІТАННЯ ПЕРЕМОЖЦЯМ! 
       Коли ми здобули перемогу на цій баскетбольній першості, тоді Заліщицька державна гімназія стала в четверте переможцем на змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», виборюючи переможні кубки з черлідингу, футзалу, волейболу (дівчата) та баскетболу (юнаки). «ФАВОРИТ» ЧЕМПІОН! 
      Хочеться подякувати нашим переможцям за неперевершені виступи та масу позитивних емоцій. Подяка директору нашої гімназії Войчишин Олександрі Дмитрівні за підтримку та сприяння у організації й підготовці команд чемпіонів «ФАВОРИТ». Велика подяка ЗСУ за можливість готуватися та змагатися у таких масштабних змаганнях, як «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО
.

                         ВІТАЄМО

гімназійну баскетбольну  команду юнаків "Фаворит"
із зайнятим І місцем
у всеукраїнських змаганнях "Пліч-о-пліч"
Склад команди:
Тітов Владислав (капітан), Джумага Максим, Верхола Денис, 
Флентей Святослав, Угрин Захар, Турковський Арсен, 
Мамалига Нейтан, Лимар Максим, Яковець Арсен, 
Мельник Олександр, Богуцький Назар, Долинчук Роман.









"Переможцями не народжуються, 
переможцями стають."

пʼятниця, 8 березня 2024 р.

"Фаворит" - чемпіон з волейболу

             5 березня, проходили змагання з волейболу "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" другого етапу Заліщицької громади. У них брали участь юнаки і дівчата. 
         Юнаки змагалися за кубковою системою, а дівчата за коловою. Заліщицька державна гімназія була представлена двома командами - юнаків та дівчат. На цій першості юнацькій команді "Фаворит" не вдалося поборотися за призові місця, а задовольнитися тільки грамотою учасника змагань. Проте двічача команда "Фаворит" демонструвала цікаву, видовищно-відмінну індивідуальну та командну гру про, яку говорять результати зустрічей із суперниками з якими зустрічалися на волейбольному майданчику: ЗОШ І-ІІ ст. с. Винятинці, КУ "Гімназія с. Новосілка", ЗОШ І-ІІІ ст. с. Касперівці та СШ І-ІІІ ст. ім. О. Маковея завершувалися із рахунком 2:0 на користь фавориток. У підсумку "Фаворит" без жодного програшу стає переможцем дівчачих змагань з волейболу. Наші вітання переможцям!

                            ВІТАЄМО

гімназійну волейбольну дівчачу команду "Фаворит"
із зайнятим І місцем
у всеукраїнських змаганнях "Пліч-о-пліч"
Склад команди:
Яремій Христина (капітан), Маланич Євгенія, Гапійчук Анна, 
Полтавцева Ангеліна, Грабовецька Вероніка, Ланг Анастасія, 
Решітник Софія, Бульдяк Евеліна, Швигар Надія, Чельняк Вікторія, Ценівська Анастасія, Панчук Вікторія.








     ПОДЯКА

гімназійній волейбольній хлопчачій команді "Фаворит" 
за участь
у всеукраїнських змаганнях "Пліч-о-пліч"
Склад команди:
Кнак Максим (капітан), Бандура Василь, Панчук Максим, 
Місько Михайло, Угрин Захар, Турковський Арсен,
Флентей Святослав, Лимар Максим, Новосьолов Давид, 
Харченко Микола, Стронський Вадим, Канигін Станіслав.




"Мистецтво перемоги над конкурентом полягає в тому, щоб дивувати його там, де він краще."
                                                                         -Петер Альтенберг

субота, 2 березня 2024 р.

"Фаворит" - чемпіони з футзалу 2024

           Триває другий етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч» Заліщицької громади. 29.02, відбулися змагання з футзалу, де гімназійна команда "Фаворит" виборола почесне перше місце. На шляху до чемпіонства, переконливо перемагала всіх суперників: спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів ім. О. Маковея, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Синьків, ЗОШ №2 м. Заліщики. Демонструючи яскраво-видовищні ігри, юні фаворитівці показали всі свої найкращі індивідуальні навички, які якісно обʼєдналися у командних іграх, і вони стали запорукою цього переможного успіху. Вітання переможцям!    

                             ВІТАЄМО

гімназійну футзальну команду  "Фаворит"
із зайнятим І місцем
у всеукраїнських змаганнях "Пліч-о-пліч"
Склад команди:
Стратій Максим (капітан), Мандзюк Артем, Андрощук Андрій,
Гук Ілля, Лялик Олександр, Гончар Юрій, Боднар Юрій,
Навольський Маркіян, Ткачук Артем, Горбачевський Андрій,
Гірчак Леонід, Шпортак Андрій, Ткачик Роман, Петрас Олександр.








"Тріумф не дарує справжньої сили, 
її формує боротьба." 
   -Арнольд Шварцнегер