пʼятниця, 22 грудня 2023 р.

АЛТИМАТ - ГРА З ЛІТАЮЧИМ ДИСКОМ

          Повертаючись до попередньої публікації, про те, що ми змагаємося з тих видів спорту, які вивчаємо. Алтимат - цьому не виняток. 
        Цей динамічний та водночас видовищний, швидкісний олімпійський, безконтактний вид спорту, який грають за допомогою фризбі (літаючого диску), у якому гімназисти та гімназистки змагалися на прикінці грудня. У мінітурнірі з алтимату брали участь команди старшої вікової групи: 5-А, 5-Б, 6-А, 6-Б, 7-Б класи. Вони змагалися за коловою системою. За цією системою всі команди, що беруть участь в змаганнях зустрічаються одна з одною. Змагаючись так, найоб'єктивніше можна визначити переможця. 
       За підсумками  змагань перше місце посіла команда 6-А класу, друге - 7-Б клас, третє - 6-Б клас, четверте - 5-А клас й п'яте місце посіла команда - 5-Б класу. 
       За процесом суперництва було цікаво спостерігати, адже при дружній обстановці, тобто сама ідеологія алтимату побудована на пошані до суперника, учасники та учасниці змагань показали всі свої сильні сторони, які допомагали командам грати класно та будувати цікаву гру, яка і є запорукою успіху. 

Подяка учасникам та учасницям, 
вболівальникам та вболівальницям цих змагань. 
Слава ЗСУ! 


















«Я ніколи в житті не забивала гол 
без пасу від когось іншого». 
– Еббі Вамбах

Немає коментарів:

Дописати коментар