неділя, 19 лютого 2023 р.

Змагання з баскетболу

         У рамках місячника «Національно-патріотичного виховання», з 13.02 по 17.02, проходили спортивні змагання з баскетболу серед учнів та учениць 3-іх, 4-тих та 5-тих гімназійних класів. Цей олімпійський вид спорту вимагає від гравців будь-якого рівня, чи це професіонал, аматор чи просто  учень, неабиякої фізичної підготовки, а саме: розвиток спритності, швидкості, координованості, влучності й звичайно ж витривалості. Не забуваючи і про техніко-тактичну підготовку, – це робота з м’ячем (передачі, ловіння, ведення, кидки, подвійний крок) та бачення гри на майданчика (відчуття м’яча та переміщення). Для того, щоб грати у баскетбол необхідно постійно вдосконалюватися у всіх вище перелічених напрямках. Тому БАСКЕТБОЛ  – ВИДОВИЩНИЙ, ДИВОВИЖНИЙ та НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ.
          Змагання серед гімназистів та гімназисток проходили у різних форматах: треті та четверті класи демонстрували свою майстерність у змішаних командах (хлопчики та дівчата в одній команді). А п’яті – змагалися окремою грою, як юнаки так і  дівчата. Ігри складалися із чотирьох чвертей, їх тривалість залежала від віку учасників. У протистоянні 3-А та 3-Б кращою була команда 3-А класу, між 4-А та 4-Б, переміг 4-А клас. У хлопчачому протистоянні 5-тих класів святкували перемогу юні баскетболісти 5-А класу, а у дівчачому – навпаки баскетболістки 5-Б стали переможцями. Команди, які змагалися нагороджені грамотами адміністрації гімназії. Подяка всім учасникам та вболівальникам цих видовищних спортивно-масових заходів.


























«Моя мета – бути кращим скрізь і завжди! Це означає, що я повинен грати на межі своїх можливостей».
                                  Леброн Джеймс 


субота, 11 лютого 2023 р.

"Україна – це ти!"

        У рамках місячника «Національно-патріотичного виховання», 09.02.2023 р., у спортивному залі гімназії проходили «Козацькі розваги: Україна – це ти». Вони були розпочаті хвилиною мовчання за загиблими в наслідок збройної агресії російської федерації. У цьому патріотично-виховному заході приймали участь представники та представниці 5(9)-х класів. У цих, не тільки спортивних змаганнях, як дівчата, так і хлопці мали велику можливість відкрити та проявити всі свої найкращі сторони в десяти цікавих конкурсах. За підсумками пройдених етапів перемогу святкував 5-Б клас, другу сходинку посів 5-А. 
       Усім учасникам, учасницям велика подяка за активну участь у заході та вболівальникам, вболівальницям за енергійну підтримку. Діти – ви неймовірні! 








"Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни…"
                                                     С. Вакарчук