неділя, 25 грудня 2022 р.

МАЛЮКБОЛ

            Гімназисти 3-А та 3-Б класів вправлялися у малюкболі. Ця рухлива гра, як різновид у навчанні волейболу вимагає від учасників змагань певних знань, умінь та навичок, а також загальної та спеціальної фізичної підготовки. Від кожного класу була представлена команда, яка складалася із восьми учасників із них по чотири дівчинки та по чотири хлопчики та гравців заміни, які в будь-який час були готові підсилити командну гру.  Ця гра складалася із партій, тривалість партії до п’ятнадцяти очок, і визначення переможця до двох перемог у партіях. Юні малюкболісти змагалися, показуючи доволі якісну гру, як на їхній вік. У першій партії сильнішими виявилися гімназисти 3-Б класу, у другій та третій перемогу святкували учні та учениці 3-А класу. Отже, за результатами зустрічі перемогу із рахунком 2-1 святкувала команда 3-А класу. Команди за перемогу та участь були відзначені грамотами.

ВІТАННЯ переможцям та ПОДЯКА всім учасникам цього захоплюючого спортивного свята.


"Не буває перемог без важкої роботи." 
                                                      Денис Огілві


«Старти надій»

         Проходили підсумкові змагання  серед гімназистів та гімназисток 1-Б класу. Із класного колективу було сформовано дві команди із однаковою кількістю в їх складі, як хлопчиків так і дівчаток, а деякі були суддями, відчувши себе у новій незвичній ролі. Діти змагалися в іграх-естафетах, які складалися з елементів тих варіативних модулів, які вивчалися протягом першого півріччя. Модулі, види спорту були цікаві, видовищні, захоплюючі та корисні у плані розвитку дитячого організму. Серед цих видів спорту, навчальних тем були, як олімпійські види спорту, так і нові – невідомі, а саме: дитяча легка атлетика, рухливі ігри, гандбол, доджбол, бадмінтон та баскетбол. Змагаючись, учні та учениці демонстрували власні фізичні якості та набуті навики з цих модулів за такий відносно короткий часовий відрізок. По завершенню цих видовищних змагань всі учасники спортивно-масово фізкультурно-оздоровчого заходу під назвою «Старти надій» були нагородженні грамотами.

                                     1-Б ДЯКУЮ! ВИ СПРАВЖНЯ КОМАНДА!


"Відсутність активності руйнує здоров’я будь-якої людини, у той час, як рух і методичні фізичні вправи зберігають та зміцнюють його."
                                                             Платон


неділя, 18 грудня 2022 р.

Мінітурнір з волейболу

        Днями у Заліщицькій державній гімназії проходив мінітурнір з волейболу. У ньому приймали участь дівчата та хлопці таких класів: 4-А, 4-Б, 5-А, 5-Б та 7-Б. Гімназисти змагалися збірними командами. Були сформовані такі команди «4А-4Б»  та «5А-5Б» класів, які між собою змагалися в дівчачій та хлопчачій категоріях. Усі зустрічі тривали до двох перемог у партіях. Юні спортсмени та спортсменки п’ятих класів виявилися сильніші за своїх опонентів із четвертих класів та перемагали з однаковими рахунками 2-0. Опісля хлопчача збірна «7-Б» класу зустрілася на майданчику зі збірною «5-тих та 4-тих класів». У цьому протистоянні майстернішими виявилися юнаки сьомого класу, які  перемогли своїх суперників із рахунком 2-0. Дівчачі збірні, які складалися із «5-тих» класів зустрічалися із збірною «7-Б та 4-тих» класів. У цій грі до останнього не було відомо хто переможе. У першій партії святкували перемогу збірна «5-тих» класів у другій команда «7-го та 4-тих класів». З рахунком 1-1 була зіграна третя коротка партія, яка й визначила переможця цього протистояння. І ними стали дівчата збірної «5-А, 5-Б класів».

      Усім учасникам та учасницям цього мінітурніру велике спасибі за продемонстровану індивідуальну майстерність та видовищні командні ігри. Вболівальникам подяка за активну підтрику своїх команд.  

Юні спортсменки та спортсмени ВИ НАЙКРАЩІ! Так і на далі тримати!





«У нас є всі причини вірити, що в майбутньому на нас чекають просування та розвиток».
Ар'є Зелінгер