середа, 26 жовтня 2022 р.

«В єдності — сила»

         У гімназійному спортивному залі 24.10.2022р. пройшов спортивно - патріотичний захід під назвою «В єдності — сила», який проводився до Дня українського козацтва, Дня захисника та захисниці України. Тут хлопці демонстрували силу та командний дух, змагаючись в перетягуванні канату.  А змагалися класи:   3-А, 3-Б, 4-А, 4-Б, 5-А. Коли учасники мірялися командною силою у своїх вікових категоріях та змагалися між паралелями, тоді кращими стали 3-Б та 4-Б класи. А коли змагалися між усіма учасниками,  тобто командами цього захопливого заходу, кращими виявилися найстарші гравці — це команда 5-А класу, другу сходинку посіла команда 4-Б класу, третє почесне місце виборола команда 3-Б класу. Команди нагороджені грамотами, а переможці ще й перехідним кубком, який виборюють вдруге поспіль. 
        Подяка всім учасникам, цього спортивно – патріотичного свята, за спортивну командну боротьбу та непереборну жагу до перемоги, а також вболівальникам за приємні емоції та палку підтримку своїх команд. 
 











"Зібратися разом є початок. Триматися разом є прогрес. 
Працювати разом є успіх."
                                                                                                             Генрі Форд

неділя, 23 жовтня 2022 р.

"ВОЛЕЙБОЛ - товариська гра"

        21 жовтня у гімназійному спортивному залі пройшла товариська гра з волейболу між п’ятими гімназійними класами. Ця зустріч проходила у форматі трьох партій де в першій – змагалися хлопці. У цій партії перемогу святкували юні волейболісти 5-Б класу. У другій – зустрілися дівчата в якій також кращими виявилися представниці 5-Б класу. Третя змішана партія, де в команді було по три юнаки та три дівчини. Партія вийшла найцікавішою з огляду вболівальників, які не приховували своїх емоцій, підтримуючи команди на майданчику. У даній партії сильнішою була команда 5-А класу. 

Велика подяка учасникам та вболівальникам цього спортивного дійства. Ви найкращі! Шануйтеся!










«Найкраща помилка та, якої допускаються у навчаннi».
                                                     Григорій Сковорода

"Козацькі розваги"

           20 жовтня у спортивному залі Заліщицького фахового коледжу відбувся спортивно-розважальний захід "Ми - нащадки козацької слави" приурочений до Дня українського козацтва, Української повстанської армії та дня захисників, захисниць України. У цих змаганнях приймали участь всі заклади освіти міста Заліщики. За результатами десяти цікавих, непростих та видовищних конкурсів наша команда Заліщицької державної гімназії посіла третє призове місце. Переможці та призери цього спортивно-патріотичного свята нагороджені кубками грамотами та солдкими призами.  
       Велика подяка організаторам та всім учасникам змагань за спортивний дух та конкурентну боротьбу на всіх спортивних етапах. Окрема подяка та вітання нашій збірній за продемонстрований достойний результат.
                                          Вітаємо!

                               гімназійну команду 
                із зайнятим ІІІ місцем
Панчук Анастасія (капітан), Абрамюк Каміла, Саргош Діана, Бабин Юлія, Гриник Михайло, Бабецький Тарас, Курієнко Максим, Базюк Максим, Михалюк Ілля, Захарій Ігор, Тарновський Андрій, Курик Назар.










«Зробіть усе, що можете, застосувавши те, що знаєте й умієте, знаходячись там де ви є». 
                                                           Теодор Рузвельт