субота, 24 вересня 2022 р.

"Спорт єднає"

           У спортивному залі гімназії 22.09.2022 р. відбувся брейн-ринг на тему «Олімпійський спорт – Олімпійський рух». Спортивно-виховний захід присвячений Європейському дню шкільного спорту, який святкується в останню п'ятницю вересня. У цьому святі приймали участь гімназисти 4-А та 4-Б класів. Учасники демонстрували свої навички та знання набуті на уроках фізичної культури. Підсумковий результат виявився переможним для  команди 4-А класу. Обидві команди були нагородженні грамотами. Дякую всім за цікаво та весело проведений час.

           ВІТАННЯ 

переможцям 4-А класу та призерам 4-Б класу
 





"Недостатньо тільки отримати знання; їх треба застосувати. Недостатньо тільки бажати; треба діяти". 

Йоганн Вольфганг фон Гете

середа, 14 вересня 2022 р.

"Рухова активність - запорука здоров'я"

          8 вересня у спортивній залі Заліщицької державної гімназії, проводилися товариські ігри зі стрітболу (баскетболу 3х3). У них брало участь багато дітей, які допомагають популяризувати як даний вид спорту, так і здоровий спосіб життя. А також було проведено змагання "Рухливі ігри", у понеділок, 12 вересня. В естафетах брали участь діти 3-іх класів, які показували свої найкращі спортивні якості. Змагання завершилися в нічию та дружньою атмосферою.

         Дані змагання, товариські ігри були присвячені Всеукраїнському дню фізичної культури та спорту, який щорічно святкується у другу суботу вересня! Дякую всім учасникам за проведений з користю час!

 














               «Життя вимагає руху. Рух - комора життя». 

                                                                                       Аристотель