субота, 27 березня 2021 р.

Бадмінтон – це спортивна гра з ракеткою та воланом.

           24.03.2021р.  на базі Заліщицької державної гімназії з ініціативи  директора Войчишин О. Д. пройшов навчально-практичний семінар по темі бадмінтон. Даний тренінг проводився з метою підвищення рівня професійної майстерності вчителів фізичної культури та викладачів фізичного виховання, а також для впровадження в широкі маси чудового, швидкісного, динамічного, олімпійського виду спорту такого, як бадмінтон. Мене,  як вчителя фізичної культури завжди цікавив цей вид спорту, і по можливості, я спостерігав із захопленням, як представники країн Східної, Південної Азії та Океанії  по-спортивному, віртуозно та шедеврально на майданчику вирішують хто найкращий (а) у бадмінтоні. На своїх уроках для урізноманітнення рухової активності гімназистів,  пробували грати у бадмінтон, а в минулому навчальному році мною було  впроваджено даний варіативний модуль  у дев’ятому класі.  Дітям він до вподоби, тому, що цікавий вид спорту та вимагає неабиякої роботи над собою. 
         Навчання проходили за міжнародною програмою «Shyttle Time». Організаторами даного заходу є, Федерація бадмінтону України та ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”. Теоретичне та практичне заняття проводив тьютор Свистяк Володимир.
         На таких семінарах можна дізнаватися багато нового та цікавого, тобто професійно зростати, іти в ногу із запитами суспільства та сучасної шкільної молоді.  
        Велике спасибі директору Войчишин О.Д. за сприяння у проведенню даного заходу, тренеру Свистяку В. за велику роботу майстерність і  настанови,   учасникам, представникам різних закладів освіти за виявлене бажання пройти тренінг, набути неоціненний досвід та збагатитися знаннями.


                         










«Де існує велике прагнення, не буває значних труднощів».

                                                            Нікколо Макіавелі