неділя, 27 грудня 2020 р.

СВЯТО "ЛІТАЮЧОГО М'ЯЧА"

                                  "Життя вимагає руху".                                                                                              Арістотель 

          У першій половині грудня молодші гімназисти 2-х та 3-х класів збагачувалися руховою активністю у двосторонніх, змагальних іграх. Другі класи змагалися в малюкболі, треті - у мініволейболі. Учні та учениці демонстрували свої набуті навики з даних видів, а також ті фізичні якості, які притаманні волейболу та його різновидам. Гімназисти змагалися у трьох партіях, які тривали до 15 очок. У першій - змагалися хлопці, у другій - дівчата ( кількість гравців по 6 від команди), третя - змішана (8 учасників з них по 4 хлопці та 4 дівчини). За перемогу в першій та другій партії зараховувалося по одному балу, а за перемогу в третій, змішаній партії - два бали. Ці правила  поширювалися, як на малюкбол так і на міні-волейбол.    У малюкболі між другими класами перемогу святкував 2-А клас над 2-Б. У міні-волейболі святкували перемогу представники 3-Б класу над 3-А. Велика подяка всім учасникам гімназійного свята "літаючого м'яча".     Більше рухайтесь та будьте здорові!

Вітаємо!
переможців 2-А клас та призерів 2-Б клас 
у змаганнях із малюкболу

Вітаємо!
переможців 3-Б клас та призерів 3-А клас
у змаганнях із міні-волейболу

               Мрійте! Прагніть! Досягайте!

РУХ - ЦЕ ЖИТТЯ!

          «Здоров’я – дорожче золота». (Вільям Шекспір)

         Під кінець листопада  у гімназії пройшли спортивно-масові, фізкультурно-оздоровчі заходи. Вони проходили у формі змагальних естафет, у них приймали участь учні та учениці 1, 2, та 3 -х гімназійних класів. Для перших класів спортивне свято мало назву  "СТАРТИ НАДІЙ, для других -  "ВЕСЕЛІ СТАРТИ", а для третіх -  "ШВИДКІ ПЕРЕГОНИ". Діти змагалися: у швидкості, спритності, а також демонстрували й інші свої кращі фізичні якості. Змагання наповнені цікавими естафетами, позитивними емоціями та незабутніми враженнями.    

     ВІТАЄМО!

                                переможців  1-А та 1-Б класів,                                у змаганнях  «СТАРТИ НАДІЙ»


ВІТАЄМО!

                  переможців  2-А класу та призерів 2-Б класу,                 в змаганнях  «ВЕСЕЛІ СТАРТИ»


ВІТАЄМО!

                  переможців  3-А класу та призерів 3-Б класу,                  в змаганнях  «ШВИДКІ ПЕРЕГОНИ»

                                                                                                                            

         Велике спасибі всім учасникам цих заходів, які прикрашають навчальні будні та сприяють зміцненню здоров'я підростаючого покоління.

                            Щоб насолоджуватися здоров’ям,                                            потрібно працювати над собою.                                                                      (П. Брегг)